Iogur con anacos de melocotón
- Sobremesa
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menos de 30 minutosGA

- kcal
- 147 7%
- Azúcares
- 23g 26%
- Grasas
- 3,4g 5%
- Grasas saturadas
- 2g 10%
- Sal
- 0,1g 2%
Modo de preparación
Mesturamos o azucre cos iogures, batendo ata formar unha crema. Pelamos e cortamos os melocotóns.
En vasiños individuais intercalamos anaquiños de melocotón con iogur. Servir ao momento e frío.
Unha maneira perfecta e deliciosa de aproveitar esta froita de tempada e ademais tomar iogur dunha forma diferente. Próbao primeiro sen azucre xa que o melocotón xa achega dozura, e se ao final lle engades algo procura que cada vez sexa menos ata prescindir dela por completo. Lembra que se recomenda tomar 3 racións de froita diarias, como mínimo, e que un iogur diario pode ter efecto beneficiosos no noso organismo.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
