Iogurt amb trossos de préssec
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 147 7%
- Azúcares
- 23g 26%
- Grasas
- 3,4g 5%
- Grasas saturadas
- 2g 10%
- Sal
- 0,1g 2%
Modo de preparación
Barregem el sucre amb els iogurts i els batem fins a formar una crema. Pelem els préssecs i els tallem a trossos.
En vasets individuals intercalem trossets de préssec amb iogurt. Ho servim al moment i ben fred.
Una manera perfecta i deliciosa d'aprofitar aquesta fruita de temporada i a més prendre iogurt d'una forma diferent. Tasta’l primer sense sucre ja que el préssec ja hi aporta dolçor. I si al final n’hi afegeixes una mica procura que cada vegada sigui menys fins a prescindir-ne completament. Recorda que es recomana prendre tres racions de fruita diàries, com a mínim, i que un iogurt diari pot tenir efecte beneficiosos en el nostre organisme.
sReceta online en:
