Iogurt amb trossos de préssec

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad para principiantes
Tiempo
Menys de 30 minuts
Iogurt amb trossos de préssec

Descargar

kcal
147 7%
Azúcares
23g 26%
Grasas
3,4g 5%
Grasas saturadas
2g 10%
Sal
0,1g 2%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Barregem el sucre amb els iogurts i els batem fins a formar una crema. Pelem els préssecs i els tallem a trossos. En vasets individuals intercalem trossets de préssec amb iogurt. Ho servim al moment i ben fred.
Una manera perfecta i deliciosa d'aprofitar aquesta fruita de temporada i a més prendre iogurt d'una forma diferent. Tasta’l primer sense sucre ja que el préssec ja hi aporta dolçor. I si al final n’hi afegeixes una mica procura que cada vegada sigui menys fins a prescindir-ne completament. Recorda que es recomana prendre tres racions de fruita diàries, com a mínim, i que un iogurt diari pot tenir efecte beneficiosos en el nostre organisme.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 4 iogurts naturals
  2. 30 g de sucre
  3. 3 préssecs

sReceta online en: