Jogurt, fruta fresko eta fruitu lehor edalontzia
- Postrea
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago
Modo de preparación
Hasteko, jogurta bol batean jarriko dugu eta hagaxka batzuen laguntzaren nahastuko dugu testura krematsua lortzeko. Fruta zentimetro bateko puskatan ebakiko dugu. Granada aletuko dugu koilara baten laguntzarekin.
Edalontzi altu batean frutaren nahasketa jarriko dugu hondoan. Jogurta gehituko dugu erdi-pareraino, eta kontu handiz nahastu gabe ezti-geruza mehe bat jarriko dugu. Jogurt gehiago jarriko dugu eta Eroski SELEQTIA zerealak mahaspasekin, ahabiekin eta almendrekin jarriz amaituko dugu.
Ingredientes (4 personas)
- 4 jogurt natural
- 10 ahabi
- 10 mugurdi
- 1 granada
- 1 Eroski SELEQTIA intxaur muesli pakete
- 10 koilarakada ezti
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
