Medallons de pollastre amb camembert i saltat d’espàrrecs de marge
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora

- kcal
- 308 15%
- Azúcares
- 1,7g 2%
- Grasas
- 17g 24%
- Grasas saturadas
- 4g 22%
- Sal
- 1g 10%
Modo de preparación
Tallem a rodanxes els pits de pollastre de manera que ens quedin medallons. Els salem lleugerament i amb una mica d'oli d'oliva en una paella antiadherent els daurem, volta i volta, els traiem i els reservem. En aquesta mateixa paella saltem la ceba tendra i els grans d'all, tots dos tallats a tires fines i, un cop gairebé cuits, afegim la part davantera dels espàrrecs de marge tallats a bastons.
Cuinem el conjunt a foc mitjà, n'escorrem l'oli i ho reservem. Muntem un medalló de pit de pollastre, les verdures i una mica de formatge fins a fer dues capes de cada. Ho introduïm al forn a gratinar fins que el formatge es fongui i s'acabi de cuinar el pollastre. Ho servim a l'instant.
Una recepta senzilla i saborosa, que resulta original, sobretot, per la presentació dels ingredients. Des d'un punt de vista nutricional, es tracta d'una recepta proteica, amb una aportació complementària de nutrients de les verdures utilitzades per a la guarnició, i un plus de calci, però també de calories i de sal, del formatge camembert amb el qual es gratinen els medallons. Si es vol alleugerir el plat, n'hi ha prou de prescindir del formatge, consell que resulta també idoni per als qui tenen al·lèrgia a la proteïna de vaca o intolerància a la lactosa, encara que aquests últims solen tolerar una petita quantitat diària de lactis.
Ingredientes (4 personas)
- 600 g de pit de pollastre
- 2 cebes tendres
- 200 g d'espàrrecs de marge
- 50 g de formatge Camembert
- 50 ml d'oli d'oliva
- Una mica de sal
- 2 grans d'all
sReceta online en:
