Ogi txigortuak sobrasada eta eztiarekin
- 0 View visita
- Región
-
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minututik ordubetera
Modo de preparación
Ogi xerrak oso fin moztu laban zorrotz batekin.
Labeko erretiluan jarri, laberako bi paperen artean. Gainean, beste labeko erretilu bat ipini. Bi erretiluak labearen erdialdean sartu, saretaren gainean.
Aldez aurretik berotutako labean laberatu, gehienezko potentzian, 10 eta 12 minutu artean.
Txigortu orduko, xerrak labetik atera eta sareta baten gainean hozten utzi.
Xerra bakoitza sobrasada geruza fin batez igurtzi, intxaur zati batzuk gehitu eta, zure gustura, ezti apur bat jarri. Berriro, xerra guztiak labeko erretiluan jarri.
8 eta 10 minutu artean labekatu 175 gradutan.
Xehatutako tipulinarekin apaindu.
Ingredientes (4 personas)
- Bihi osoko edo zerealeko ogi-barra (aurreko egunekoa)
- Sobrasada
- Eztia
- Apaintzeko tipulina
sReceta online en:
