Otarrainxka eta tipuleta ravioliak zitrikoen saltsarekin

  • Lehenengo platera
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad media
Tiempo
30 minutu baino gutxiago

Descargar

de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Betegarria egingo dugu otarrainxkak eta tipuletak xehatuta. Ravioliak egingo ditugu Wonton (edo egositako lasagna-xaflak) pastarekin piramide bat eginez ertzak gorringoarekin margotuta. 4 minutuz egosiko dugu, ur askorekin eta gatzarekin. Saltsa apartua egiteko, esnegainetan aldez aurretik zartaginean frijitutako otarrainxken buruekin infusionatuko dugu eta krema bat egin arte lodituko dugu. Amaitzeko, limoien azala birrinduko dugu. Ravioliak platerean jarri, eta irabiagailu elektriko baten laguntzaz saltsa harrotu eta raviolien gainean jarriko dugu.

Ingredientes (4 personas)

  1. 20 otarrainxka zuritu
  2. 1 tipuleta
  3. 500 g esnegain
  4. 2 limoi
  5. Wonton pasta edo egositako lasagna-xaflak
  6. Arrautza gorringoa ixteko

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/