Jogurt-saltsa

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Jogurt-saltsa

Descargar

kcal
109 6%
Azúcares
1,4g 2%
Grasas
11g 16%
Grasas saturadas
2g 10%
Sal
0,4g 7%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Jogurta, oliba-olioa, limoi-zukua, baratxuri-alea eta gatza birrinduko ditugu (gure gusturako azidoegi balego, azukre pixka bat gehi dezakezu saltsan). Zatitutako mendafin apur bat eta oliba-olio apur bat jarriko ditugu ontziaren ondoan eta, gainean, jogurt-saltsa botako dugu zerbitzatzeko koilara batekin.
Saltsa arinaren adibidea bat, laguntzen dion platerari ukitu azido bat ematen diona. Saltsa hau, entsalada batean edo barazki-plater hotz batean gehitzean, freskagarria da eta errezeta jogurtaren elikagai nabarmenenekin aberasten du: proteinekin eta kaltzioarekin. Jogurt osoekin edo gaingabetuekin egin daiteke. Oso alternatiba interesgarria da kaloria eta koipe gehiago dituzten beste saltsen ordez erabiltzeko; gainera, jogurta jateko beste modu bat da.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 1 jogurt
  2. 1 baratxuri-ale
  3. 40 ml oliba-olio
  4. 10 ml limoi-zuku
  5. 4 g gatz
  6. Mendafina

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/