Smoothie de kiwi, pera i plàtan, amb espinacs
- Postres
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 163 8%
- Azúcares
- 29g 32%
- Grasas
- 0,8g 1%
- Grasas saturadas
- 0,1g 1%
- Sal
- 0,1g 1%
Modo de preparación
Netegem i rentem les fulles d’espinacs. Pelem i trossegem la pera (també la podem rentar bé i posar-la amb pell), els kiwis i els plàtans. Col·loquem les fruites i els espinacs amb l’aigua o el gel en un got de batedora, hi afegim el suc de llimona i ho triturem fins que aconseguim una textura homogènia. Ho servim acabat d’elaborar, amb una canya i uns trossets de fruita d’acompanyament.
Recepta refrescant i molt saludable; tot i que es recomana prendre la fruita sencera, com que aquesta recepta es fa amb fruita batuda, no és comparable a un suc o liquat, ja que s’aprofita tot el contingut de les fruites, tota la fibra que contenen. El kiwi és una fruita rica en vitamina C, que també s’aprofita totalment en aquesta recepta, ja que no hi ha cap tractament amb calor. El punt dolç l’aporten el plàtan i la pera. En dies calorosos podem afegir-hi gel o aigua si la textura ho requereix. Com que s’elabora a base de fruites senceres, es tracta d’una recepta que conté una bona quantitat de fibra, vitamines i substàncies antioxidants. Com que hi afegim el suc de llimona, evitem una oxidació ràpida, per tant, fins i tot ens el podem emportar per consumir fora de casa, la qual cosa pot ser còmoda per a un berenar infantil.
Ingredientes (4 personas)
- 400 g de kiwi
- 150 g d’espinacs frescos
- 400 g de pera sucosa
- 2 plàtans
- 100 ml d’aigua/gel
- 20 ml de suc de llimona
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
