Taronges amb canyella
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 90 5%
- Azúcares
- 19g 21%
Modo de preparación
Pelem totes les taronges menys una. En retirem la pell blanca i les tallem en rodanxes fines. Recollim en un bol el suc que han tret les taronges en trossejar-les i hi afegim el suc de la taronja reservada, la canyella i el suc de llima o llimona. Disposem las taronges en una plata i les reguem amb la barreja, després d'haver-la mesclat bé. Les introduïm a la nevera mitja hora abans de servir-les.
Una recepta senzilla que serveix per a fomentar el consum de fruita. Els cítrics es troben entre els aliments més rics en vitamina C, que és pràcticament exclusiva de certes fruites i verdures, sempre que es consumeixin crus, ja que és una vitamina que es destrueix fàcilment per l'acció de la calor; per això es recomana que una de les 3 racions mínimes diàries de fruita sigui un cítric. Les taronges són, a més, com la resta de fruites, font d'hidrats de carboni i de fibra. La canyella aporta un gust deliciós a les postres i és una bona alternativa al sucre per a donar sabor. El suc de llima o de llimona realça el gust de la fruita i evita que s'oxidi ràpidament.
Ingredientes (4 personas)
- 5 taronges
- 50 ml de suc de taronja
- 50 ml de suc de llima o llimona
- Canyella mòlta
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
