Txerri iberikoaren presa tuberkuluekin eta perretxikoekin
- Bigarren platera
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minututik ordubetera
Modo de preparación
Tuberkuluak xerratan moztuko ditugu eta, pasta-mozteko batekin, tamaina desberdinetako diskoak aterako ditugu. Labeko erretilu batean jarri eta labean sartuko ditugu ur apur batekin 180 gradutan 20 minutuz. Boletusak zatitu eta zartagin batean salteatuko ditugu. Presa zartaginean markatu eta, ondoren, ozpinarekin desglasatuko dugu. Turberkulu-diskoak eta onddo-salteatu apur bat jarriko ditugu eta, azkenik, presa gehituko dugu guztia ozpin-nahasketarekin bustiz.
Ingredientes (4 personas)
- 800 g Eroski SELEQTIA solomo iberikoaren presa
- 1 batata
- 1 arbi
- 1 patata
- 2 azenario
- Eroski SELEQTIA boletusak oliba-oliotan
- 50 ml Jerezeko ozpin
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
