Barazki-parrila ezti eta espezieen ongailuarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad per a principiants
- Tiempo
- De 30 minuts a 1 hora
- Nutri-score

- kcal
- 160 8%
- Azúcares
- 19,9g 22%
- Grasas
- 5,07g 7%
- Grasas saturadas
- 0,78g 4%
- Sal
- 9,27g 4%
Modo de preparación
Txikitu martorri-haziak eta kuminoa.
Jar itzazu erretilu zabal batean eztiarekin, oliba olio birjina estrarekin eta oregano hosto freskoekin batera.
Garbitu barazkiak eta disko loditan moztu, gutxi gora behera, atzamar bat eta erdiren tamainakoetan.
Batata garbitu, zuritu eta ziri luzetan moztu.
Erantsi barazki guztiak ongailua jarri duzun erretiluan eta ondo nahastu, zapore eta usain guztiak har ditzaten.
Erre itzazu parrilan kanpotik txigortuta baina barrutik mamitsu geratu arte
Jarri barazkiak zerbitzatuko dituzun erretiluan eta bota gatza eta perrexil fresko xehatu berria.
Barbakoa orok izan behar du barazki parte bat. Gogora dezagun jatordu baten osagaietatik, erdia, frutak eta barazkiak izan behar direla. Nutrizio-propietateak. Barazki nahasketa ororekin lor dezakegu bitaminen, mineralen eta batez ere, zuntzaren cocktail on bat. Kasu honetan, espezia eta eztiarekin egindako ongailuak azukreak gehitzen dizkio. Bazenekien... Parrilan egitean, barazkiek ez dute likidorik galtzen eta beraz, mineralak ez dira disolbatzen. Horrek nutrizio-ekarpena hobetzen du eta zaporetsuagoak geratzen dira. Amarrua. Eztia baztertu dezakezu. Barazkiak, gatz punttu batekin, oliba olio birjina estraren zorrotada batekin eta txingarrak ematen dien zaporearekin, soilik hartzeko plater gozo-gozoa dira. Egokia da. Eztia hartzen duten beganoentzat.
Ingredientes (4 personas)
- 1 Kuiatxo nn
- 1 Berenjena n
- n1 Piper gorri n
- n1 Batata n
- n 65 g Ezti (leun) n
- n2 Koilarakada oliba olio birjina estra nn
- 1 Koilarakada martorri-hazi zapaldu n
- n1 ½ Koilarakada kumino-hauts nn nn
- Gatza nn
- Perrexil freskoa
- Oregano freskoaren hostoak
sReceta online en:
