Bocadillo integral vexetal con salmón afumado
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baixa
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 439 22%
- Azúcares
- 14g 16%
- Grasas
- 3,7g 5%
- Grasas saturadas
- 0,5g 3%
- Sal
- 2g 31%
Modo de preparación
Limpamos os pementos asados e salteámolos nunha tixola a lume forte co aceite de oliva, a cebola cortada en tiras e os dentes de allo cortados á brunoise. Poñémolos ao punto de sal, escorrémolos nun coador do aceite que puidesen ter e reservámolos.
Abrimos os pans ao longo, engadimos un chorriño de aceite de saltear os pementos. Colocamos o tomate cortado en rodas finas, sobre o tomate unhas follas de leitugas variadas, o salmón afumado e, por último, o salteado da cebola, os pementos e allo.
Trátase dun bocadillo moi completo e de alta calidade: hortalizas frescas (leituga, tomate, pemento, cebola), cereal integral (pan integral), proteínas de alta calidade (salmón) e graxas saudables (salmón e aceite de oliva). Acompañada despois dunha ración de froita, convértese nunha excelente cea rápida e nunha boa solución se temos que comer rápido e/ou fácil fóra da casa.
Ingredientes (4 personas)
- 600 g de pan de centeo (4 bolos)
- 150 g de salmón afumado
- 200 g de pementos vermellos asados
- 1 ceboliña
- 2 dentes de allo
- 50 g de leituga
- 2 tomates
- 40 ml de aceite de oliva
- Un chisco de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
