Amanida de cigrons fregits amb porros
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 162 8%
- Azúcares
- 3,4g 4%
- Grasas
- 2,4g 4%
- Grasas saturadas
- 0,1g 1%
- Sal
- 1g 11%
Modo de preparación
Rentem i escorrem els cigrons de la conserva i els daurem en una paella amb una cullerada d'oli d'oliva verge. Una vegada daurats, hi afegim una mica de salsa de soja i reservem el conjunt en la paella, fora del foc.
Per preparar la vinagreta, tallem els pebrots a la brunesa (daus petits). Els barregem amb l'oli d'oliva, el vinagre i un pessic de sal.
Posem a la base d'un plat els cigrons i, a sobre, els porros escorreguts de la conserva. Amanim el conjunt amb la vinagreta.
Una manera original i acolorida, gràcies a la vinagreta, de menjar els cigrons i els porros, en amanida. Recomanem aprofitar la temporada natural de l'hortalissa, pròpia dels mesos de tardor, estiu i primavera. I, pel que fa als llegums, convé incloure'ls en la dieta entre tres i cinc cops per setmana. Es pot servir el plat calent, sense fer més canvis en la recepta que escalfar el plat abans de posar-hi l'amaniment, si és així com ve més de gust menjar els llegums els dies freds. Pel que fa al valor nutricional, es tracta d'un plat que aporta una bona dosi de carbohidrats abundants en els cigrons, a més de varietat d'elements reguladors: minerals i vitamines, reforçats per l'acompanyament de vegetals que hi són presents tant cuits (porros) com crus (pebrots).
Ingredientes (4 personas)
- 400 g de cigrons en conserva
- 300 g de porro en conserva
- 50 g de pebrot verd
- 50 g de pebrot vermell
- 5 ml de salsa de soja
- 20 ml d'oli d'oliva
- 10 ml de vinagre de sidra
- Un pessic de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
