Batut de maduixa i plàtan
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- Menys de 30 minuts

- kcal
- 88 4%
- Azúcares
- 17g 19%
- Grasas
- 0,3g 1%
Modo de preparación
Rentem les maduixes i en tallem les tiges. Pelem i trossegem els plàtans i les maduixes, ho barregem amb el mig litre de suc de taronja i ho triturem fins a aconseguir una crema fina, tirant a líquida. Ho servim acompanyat d'una broqueta de plàtan i maduixa.
El batut de fruites és una beguda molt popular i apreciada i, si s'elabora només amb fruites, es pot considerar una alternativa nutritiva per a esmorzars i berenars. Es resumeix com un producte ric en sucres naturals de la fruita, vitamines i antioxidants. La fruita, per naturalesa dolça, fa que no calgui afegir sucre per tal d'assaborir el gust natural dels aliments.
Ingredientes (4 personas)
- 200 g de maduixes
- 200 g de plàtans de Canàries
- 500 ml de suc de taronja
sReceta online en:
