Batido fresquiño de sandía con iogur

  • Sobremesa
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad para principiantes
Tiempo
De 1 a 2 horas
Batido fresquiño de sandía con iogur

Descargar

kcal
137 7%
Azúcares
21g 24%
Grasas
3,4g 5%
Grasas saturadas
2g 10%
Sal
0,1g 2%
de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Pelamos e batimos a sandía xunto co limón pelado. Mesturamos o azucre cos iogures, batendo ata formar unha crema. Mesturamos o batido de sandía coa metade da crema de iogur batido ata que quede homoxéneo. Introducimos esta mestura no frigorífico durante 1 hora. Poñemos unha base de iogur batido no vaso e por enrriba a crema de sandía.
Unha receita fresca, ideal para o verán. Moi doada e saborosa, é unha maneira diferente de incorporar a sandía, e que serve tanto de aperitivo como de sobremesa. Con todas as propiedades beneficiosas da sandía e do iogur, apta para toda a familia. Se non se quere usar azucre pódese prescindir del, substituílo por edulcorante ou adozar con uvas pasas ou dátiles.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 600 g de sandían
  2. 4 iogures naturaisn
  3. 50 g de azúcar

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/