Batido fresquiño de sandía con iogur
- Sobremesa
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- De 1 a 2 horas

- kcal
- 137 7%
- Azúcares
- 21g 24%
- Grasas
- 3,4g 5%
- Grasas saturadas
- 2g 10%
- Sal
- 0,1g 2%
Modo de preparación
Pelamos e batimos a sandía xunto co limón pelado.
Mesturamos o azucre cos iogures, batendo ata formar unha crema. Mesturamos o batido de sandía coa metade da crema de iogur batido ata que quede homoxéneo.
Introducimos esta mestura no frigorífico durante 1 hora.
Poñemos unha base de iogur batido no vaso e por enrriba a crema de sandía.
Unha receita fresca, ideal para o verán. Moi doada e saborosa, é unha maneira diferente de incorporar a sandía, e que serve tanto de aperitivo como de sobremesa. Con todas as propiedades beneficiosas da sandía e do iogur, apta para toda a familia. Se non se quere usar azucre pódese prescindir del, substituílo por edulcorante ou adozar con uvas pasas ou dátiles.
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
