Batut de préssecs xatos i taronges
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 139 7%
- Azúcares
- 24g 27%
- Grasas
- 1,7g 2%
- Grasas saturadas
- 1g 5%
- Sal
- 0,1g 1%
Modo de preparación
Pelem els préssecs xatos, els partim en dos i els traiem l'os.
Pelem les taronges i en separem els grills.
Posem els préssecs xatos i les taronges en el vas de la batedora i batem.
Afegim el suc de les quatre taronges i els dos iogurts naturals, i batem fins que quedi una crema homogènia.
Ho posem a la nevera.
A l'hora de servir, batem novament el preparat i l’aboquem en gots que podem decorar amb canyes i algun tall de fruita.
Els préssecs xatos i les taronges són els ingredients bàsics d'aquesta recepta, a més del iogurt. Les fruites aporten la dolçor, sobre la base del seu contingut de sucres naturalment presents (fructosa), per la qual cosa no és necessari endolcir-la. A més, són riques en vitamines com el betacarotè o provitamina A, àcid fòlic, vitamina C i minerals com ara el potassi, àcids orgànics (àcid cítric, entre d'altres, que potencia l'acció de la vitamina C) i fibra, que, entre altres coses, millora el trànsit intestinal. El betacarotè i la vitamina C són dues substàncies de potent acció antioxidant. El iogurt és un derivat lacti ric en proteïnes, vitamines del grup B, vitamines liposolubles A i D i en calci, i el seu contingut de greixos és baix. Per tant, aquesta és una recepta molt adequada per a totes les edats i, especialment, per fomentar el consum de fruites entre les persones a qui els costa de consumir les racions recomanades d'aquests aliments tan necessaris per a una bona salut. Unes bones postres, un esmorzar o un mos entre hores a l'estiu.
Ingredientes (4 personas)
- 300 g de préssecs xatos
- 300 g de taronges
- 2 iogurts naturals
- 4 taronges espremudes
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
