Conill amb prunes de confitar i pinyons

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
D'1 a 2 hores
Conill amb prunes de confitar i pinyons

Descargar

kcal
436 22%
Azúcares
19g 21%
Grasas
25g 35%
Grasas saturadas
5g 24%
Sal
0,6g 9%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Trossegem el conill, el salpebrem i l'untem amb la mel i l'oli d'oliva. D'altra banda, ofeguem la ceba tallada en juliana en una mica d'oli d'oliva fins que estigui transparent i l'afegim al conill trossejat. El rostim juntament amb les prunes seques, els pinyons i les panses durant 1 hora a 200 ºC. A mitja cocció hi afegim 100 ml de vi negre i 100 ml d'aigua, i deixem que se segueixi coent fins que quedi tendre. Recuperem el suc del rostit i ho presentem amb la guarnició de ceba i fruites seques rostides.
La carn de conill és una carn magra i tova, que resulta fàcil de mastegar. Conté proteïnes de bona qualitat en quantitats similars a les de la resta de carns, i és baixa en greixos. Pel que fa als minerals destaca sobre la resta de carns pel seu elevat contingut en potassi. També en destaca el contingut de fòsfor i calci. L'aportació de sodi de la carn de conill és moderada. Quant al contingut en vitamines, destaquen les vitamines del grup B, especialment la B3 i la B12. La carn de conill és la font principal de vitamina B3 entre els productes carnis, i de vitamina B12 després de la carn de senglar. Està recomanada en cas de seguir dietes baixes en greix i colesterol, i en cas de trastorns cardiovasculars. Com que és una carn blanca, el seu contingut en àcid úric és menor en comparació amb les carns vermelles, la qual cosa la converteix en una carn apta per a persones amb hiperuricèmia o gota. El contingut en sodi és moderat i, per tant, la carn de conill és adequada en cas d'hipertensió arterial, sempre que un no s'excedeixi amb la sal a l'hora de condimentar.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 800 g conill
  2. 12 prunes de confitar sense pinyol
  3. 20 g de panses sense pinyols
  4. 20 g pinyons
  5. 1 ceba
  6. 2 grans d'all
  7. 10 g mel
  8. 100 ml vi negre
  9. 80 ml oli d'oliva (8 cullerades)
  10. Una mica de sal

sReceta online en: