Crema de fabas brancas con verduras

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
De 30 minutos a 1 hora
Crema de fabas brancas con verduras

Descargar

kcal
256 13%
Azúcares
3,8g 4%
Grasas
3,5g 5%
Grasas saturadas
0,4g 2%
Sal
0,5g 8%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Nunha ola poñemos a cocer a cebola enteira, o tomate enteiro, a cabaza partida en anacos, o allo, o perexil e o pemento en po. Retiramos do lume e deixamos repousar uns dez minutos xunto ás fabas brancas cocidas. Despois pasamos co batedor engadindo o aceite de oliva e salgamos ao gusto. Sérvese o prato quente.
Os purés de legumes con verduras son un prato moi nutritivo, xa que ás excelentes propiedades dos legumes súmanse as vitaminas, minerais e fibra das verduras escollidas para a mestura. Mesmo deste xeito suavízase o prato e pode ser ben aceptado polos estómagos máis delicados. Dunha forma ou outra, para alimentarse ben recoméndase incluír legumes polo menos tres veces á semana como prato principal, e facer os purés con batedor para que non se dilapide fibra nin outros nutrientes.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 650 g de fabas brancas cocidas
  2. 150 g de cabaza
  3. 100 g de tomate
  4. 100 g de cebola
  5. Perexil
  6. 1 dente de allo
  7. Pemento en po doce
  8. 40 g de tomate ao natural enlatado
  9. 10 ml de aceite de oliva
  10. Un pouco de sal

sReceta online en: