Cuixa de pollastre a la planxa amb daus de carbassa ofegats

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Cuixa de pollastre a la planxa amb daus de carbassa ofegats

Descargar

kcal
257 13%
Azúcares
2,4g 3%
Grasas
14g 20%
Grasas saturadas
4g 19%
Sal
0,5g 9%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Tallem les cuixes de pollastre i les obrim longitudinalment fins a l'os. Les condimentem amb els alls pelats ben trinxats, sal i una mica de pebre negre. En una paella amb un raig d'oli d'oliva verge i a foc fort, les coem a la planxa fins que quedin daurades. Abaixem la intensitat del foc fins que s'acabin de coure. Tallem la ceba a la brunesa (picada ben fina) i la sofregim a foc mitjà en una paella. Quan agafi un to groguenc, hi afegim la carbassa tallada a daus. Remenem el conjunt fins que la carbassa comenci a desfer-se. Hi afegim una mica de sal. Deixem coure el conjunt uns 5 minuts i servim les cuixes de pollastre amb la guarnició de carbassa.
Una recepta saludable i saborosa, ja que conté carn blanca condimentada amb pebre i una guarnició de verdura. El pollastre hi aportarà fonamentalment proteïnes d'alta qualitat, mentre que la carbassa i la ceba completen la recepta aportant-hi vitamines i minerals, entre els quals podem destacar potassi, àcid fòlic i vitamina C, tot i que part d'aquestes vitamines es perdran en la cocció. Podem gaudir d'aquesta recepta tot l'any, i és apta per a tothom, excepte per als vegetarians i els vegans.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 600 g de cuixes de pollastre
  2. 2 grans d'all
  3. 50 ml d'oli d'oliva verge
  4. pebre negre
  5. 400 g de carbassa
  6. 100 g de ceba
  7. Un pessic de sal

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/