Cuixa de pollastre a la planxa amb daus de carbassa ofegats
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 257 13%
- Azúcares
- 2,4g 3%
- Grasas
- 14g 20%
- Grasas saturadas
- 4g 19%
- Sal
- 0,5g 9%
Modo de preparación
Tallem les cuixes de pollastre i les obrim longitudinalment fins a l'os. Les condimentem amb els alls pelats ben trinxats, sal i una mica de pebre negre. En una paella amb un raig d'oli d'oliva verge i a foc fort, les coem a la planxa fins que quedin daurades. Abaixem la intensitat del foc fins que s'acabin de coure.
Tallem la ceba a la brunesa (picada ben fina) i la sofregim a foc mitjà en una paella. Quan agafi un to groguenc, hi afegim la carbassa tallada a daus. Remenem el conjunt fins que la carbassa comenci a desfer-se. Hi afegim una mica de sal.
Deixem coure el conjunt uns 5 minuts i servim les cuixes de pollastre amb la guarnició de carbassa.
Una recepta saludable i saborosa, ja que conté carn blanca condimentada amb pebre i una guarnició de verdura. El pollastre hi aportarà fonamentalment proteïnes d'alta qualitat, mentre que la carbassa i la ceba completen la recepta aportant-hi vitamines i minerals, entre els quals podem destacar potassi, àcid fòlic i vitamina C, tot i que part d'aquestes vitamines es perdran en la cocció. Podem gaudir d'aquesta recepta tot l'any, i és apta per a tothom, excepte per als vegetarians i els vegans.
Ingredientes (4 personas)
- 600 g de cuixes de pollastre
- 2 grans d'all
- 50 ml d'oli d'oliva verge
- pebre negre
- 400 g de carbassa
- 100 g de ceba
- Un pessic de sal
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
