Froitas tropicais con pistachos torrados e iogur
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- Menos de 30 minutosGA

- kcal
- 202 10%
- Azúcares
- 24g 27%
- Grasas
- 8g 11%
- Grasas saturadas
- 1,5g 8%
- Sal
- 0g 1%
Modo de preparación
Cortamos en rodas os plátanos pelados. Tamén pelamos a papaia e cortámola no mesmo tamaño ca as rodas de plátano.
Nunha tixola con base de aceite de oliva quente douramos as rodas de plátano, a papaia e mais os pistachos pelados e cortados.
As froitas douradas servímolas cun prebe de iogur natural batido, uns anaquiños de pistachos torrados e unhas pingas de mel.
Saborosa e doce sobremesa de tempada, doada de facer. Os pistachos e o aceite de oliva son os ingredientes máis calóricos da receita, aínda que con propiedades realmente beneficiosas; deles pódese comer pouca cantidade se seguimos unha dieta de adelgazamento. Todos os ingredientes nos serven para engadirllos a unha ensalada variada, de xeito que cunha soa receita podemos elaborar dous nutritivos pratos ben diferentes.
Ingredientes (4 personas)
- 300 g de papaia
- 2 plátanos
- 100 g de pistachos
- 1 iogur natural
- 40 g de mel
- 20 ml de aceite de oliva
sReceta online en:
