Indioilar-fajitak (edo laminak) mexikar erara
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago
Modo de preparación
Bularkiak 5 zentimetroko tiretan ebaki eta gatza eta piperpeltza botako diegu. Barazkiak tiretan ebakiko ditugu. Zartagin bero batean indioilarra eta baratxuri oso xehatua gehituko ditugu, kolorea hartzen hasten denean landareak eta jalapeñoak gehituko ditugu. Barazkiak samurtu arte eta indioilarra egin arte egingo ditugu. Orduan, lima-zukua eta martorria gehituko ditugu sutik kanpo. Erretilu batean aurkeztuko ditugu, eta arto-tortillekin edo osoko bihiko pita-ogiekin eta fruta-zukuekin lagun dezakegu.
Ingredientes (4 personas)
- 2 indioilar-bularki
- 1 piper berde
- 1 piper gorri
- 2 tipula more
- 1 arto-lata txiki
- 1 jalapeño-lata (piper mexikar ozpinetakoak)
- 2 baratxuri-ale
- 1 lima-zuku
- Martorri xehatua
sReceta online en:
