Indioilar-fajitak (edo laminak) mexikar erara

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
30 minutu baino gutxiago

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

  Bularkiak 5 zentimetroko tiretan ebaki eta gatza eta piperpeltza botako diegu. Barazkiak tiretan ebakiko ditugu. Zartagin bero batean indioilarra eta baratxuri oso xehatua gehituko ditugu, kolorea hartzen hasten denean landareak eta jalapeñoak gehituko ditugu. Barazkiak samurtu arte eta indioilarra egin arte egingo ditugu. Orduan, lima-zukua eta martorria gehituko ditugu sutik kanpo. Erretilu batean aurkeztuko ditugu, eta arto-tortillekin edo osoko bihiko pita-ogiekin eta fruta-zukuekin lagun dezakegu.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 2 indioilar-bularki
  2. 1 piper berde
  3. 1 piper gorri
  4. 2 tipula more
  5. 1 arto-lata txiki
  6. 1 jalapeño-lata (piper mexikar ozpinetakoak)
  7. 2 baratxuri-ale
  8. 1 lima-zuku
  9. Martorri xehatua

sReceta online en: