Jogurta fruitu lehorrekin eta olo-malutekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago

- kcal
- 381 19%
- Azúcares
- 20g 22%
- Grasas
- 24g 34%
- Grasas saturadas
- 8g 38%
- Sal
- 0,2g 4%
Modo de preparación
2 jogurtak ontzi batera bota eta ongi nahastuko dugu. Fruitu lehorrak birrindu, mahaspasak xehatu, olo-malutekin nahastu, eta jogurtera botako dugu nahasketa.
Errezeta honek erabilera asko izan ditzake, nahikoa osoa delako, eta gosaritarako, askaritarako, hamaiketarako edo azkenbururako balio dezake. Gainera, aukera oso ona da fruitu lehorrak dietan gehitzeko, oro har, oso gutxi kontsumitzen ditugulako, eta jogurtari azukrea botatzea ekiditeko, gabe jateko ohiturarik ez badugu edo azukredun azkenburuak soilik jateko ohitura badugu, mahaspasek gozatu egiten baitute. Ikuspegi nutrizionaletik errezeta aberatsa da proteinetan, hala animalia-jatorrikoak (jogurta) nola landare-jatorrikoak (fruitu lehorrak, oloa), koipe kardioosasuntsu asko ditu (fruitu lehorrak) eta jogurtak berak eta mahaspasek berez duten azukrearekin soilik.
Ingredientes (4 personas)
- 1 kg jogurt natural oso (8 jogurt)
- 140 g fruitu lehor
- 100 g olo-maluta
- 50 g mahaspasa
sReceta online en:
