Kuskusa barazkiekin, olagarroarekin eta jerezeko olio-ozpinarekin
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo
Modo de preparación
Salda egosten jarri, kuskusa gehitu eta estalita utziko dugu. Jerezeko ozpin-olioa egingo dugu, olioa, ozpina, piperbeltza eta gatza nahastuta. Maionesa eta soja irabiagailu elektriko baten laguntzarekin nahastuko ditugu. Barazkiak xukatu eta zati onenak bereizi eta oliba-oliotan salteatuko ditugu. Olagarroa xafletan ebakiko dugu zentimetro erdiko diskotan eta apur bat gorrituko dugu zartaginean. Plateraren oinarrian barazkiak gehitu dizkiogun kuskusa jarriko dugu. Barazki handienak eta olagarroa gainean jarriko ditugu, eta ondoren, soja-maionesa puntu batzuk eta lautan ebakitako cherry tomateak jarriko ditugu. Guztiari ozpin-olio apur bat botako diogu.
Ingredientes (4 personas)
- 400 g kuskus
- 800 g oilasko-salda
- 150 g olagarro egosi
- 1 pote menestra
- 1 saski cherry tomate
- 200 g maionesa
- 30 g soja
- 150 g oliba-olio
- 50 g Jerezeko ozpin
- Piperbeltz apur bat
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
