Labean egindako anana arraspatua

  • Postrea
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad baja
Tiempo
30 minutu baino gutxiago

Descargar

de 5 estrellas. Basado en 0 valoraciones

Modo de preparación

Anana moztu eta olioarekin salteatuko dugu. Kolorea hartzen hasten denean, ron txigortuarekin desglasatuko dugu. Ron zuria, almibarra eta ura nahastu eta 5 orduz izoztu egingo dugu molde laukizuzen batean eta noizean behin nahastuz. Anana-zukua lodituko dugu zaporea indartzeko. Edalontzi baten hondoan anana jarriko dugu, eta gainean arraspatua jarriko dugu eta esnegainarekin amaituko dugu. Menda-hosto batzuekin apainduko dugu.

Ingredientes (4 personas)

  1. 1 anana heldu
  2. 50 g ron txigortu
  3. 1 espraizko esnegain-pote
  4. Litro erdi ur
  5. 250 g almibar
  6. 50 g ron zuri
  7. 300 g Eroski SELEQTIA anana-zuku
  8. Eroski SELEQTIA oliba olio horri-zuri txorrotada bat

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/