Labean egindako anana arraspatua
- Postrea
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago
Modo de preparación
Anana moztu eta olioarekin salteatuko dugu. Kolorea hartzen hasten denean, ron txigortuarekin desglasatuko dugu. Ron zuria, almibarra eta ura nahastu eta 5 orduz izoztu egingo dugu molde laukizuzen batean eta noizean behin nahastuz. Anana-zukua lodituko dugu zaporea indartzeko. Edalontzi baten hondoan anana jarriko dugu, eta gainean arraspatua jarriko dugu eta esnegainarekin amaituko dugu. Menda-hosto batzuekin apainduko dugu.
Ingredientes (4 personas)
- 1 anana heldu
- 50 g ron txigortu
- 1 espraizko esnegain-pote
- Litro erdi ur
- 250 g almibar
- 50 g ron zuri
- 300 g Eroski SELEQTIA anana-zuku
- Eroski SELEQTIA oliba olio horri-zuri txorrotada bat
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
