Volauvent pikillo-piperrekin eta bakailaoarekin

  • Lehenengo platera
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad para principiantes
Tiempo
30 minutu baino gutxiago
Precio medio
Precio medio

Descargar

1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Tipula brunoise eran (dado txikitan) txikitu eta oso ongi sueztituko dugu, pikillo-piperra gehituko dugu. Krema leun bat lortu arte birrinduko dugu eta gazta-krema gehituko diogu. Bakailaoa oliotan konfitatuko dugu baratxuriarekin, erramuarekin eta piperminarekin.  Geroko gordeko dugu. Olioa piperrautsarekin nahastuko dugu. Vol-au-vent moldeak pikillo-piperren kremaz bete, bakailao-ezpal batzuk jarri eta olio eta tipulin apur batekin amaituko dugu  

Ingredientes (4 personas)

  1. 1 pote pikillo-piper
  2. 1 terrina gazta-krema
  3. 1 tipula
  4. 4 vol-au-vent
  5. 400 g bakailao
  6. 1 pipermin
  7. 1 erramu-hosto
  8. 2 baratxuri-ale
  9. 150 g oliba-olio
  10. 15 g piperrauts

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/