Volauvent pikillo-piperrekin eta bakailaoarekin
- Lehenengo platera
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago
- Precio medio
- Precio medio
Modo de preparación
Tipula brunoise eran (dado txikitan) txikitu eta oso ongi sueztituko dugu, pikillo-piperra gehituko dugu. Krema leun bat lortu arte birrinduko dugu eta gazta-krema gehituko diogu. Bakailaoa oliotan konfitatuko dugu baratxuriarekin, erramuarekin eta piperminarekin. Geroko gordeko dugu. Olioa piperrautsarekin nahastuko dugu. Vol-au-vent moldeak pikillo-piperren kremaz bete, bakailao-ezpal batzuk jarri eta olio eta tipulin apur batekin amaituko dugu
Ingredientes (4 personas)
- 1 pote pikillo-piper
- 1 terrina gazta-krema
- 1 tipula
- 4 vol-au-vent
- 400 g bakailao
- 1 pipermin
- 1 erramu-hosto
- 2 baratxuri-ale
- 150 g oliba-olio
- 15 g piperrauts
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
