Iogur con froitos secos e flocos de avea

  • Sobremesa
  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad para principiantes
Tiempo
Menos de 30 minutosGA
Iogur con froitos secos e flocos de avea

Descargar

kcal
381 19%
Azúcares
20g 22%
Grasas
24g 34%
Grasas saturadas
8g 38%
Sal
0,2g 4%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Botamos os 2 iogures nun recipiente e removemos ben. Machucamos os froitos secos, picamos as uvas pasas, mesturamos cos flocos de avea, e engadimos aos iogures.
Esta receita pode ter moitos usos xa que é bastante completa, o mesmo serve como almorzo, merenda, media mañá ou sobremesa. É tamén moi boa opción para incluír froitos secos na nosa dieta, que por regra xeral consumimos moi poucos, e para prescindir de adozar o iogur se non temos costume de tomalo só ou de tomar sobremesas azucradas, xa que as uvas pasas achegan sabor doce. Dende o punto de vista nutricional é unha receita rica en proteínas, tanto de orixe animal (iogur) como de orixe vexetal (froitos secos, avea), rica en graxas cardiosaudables (froitos secos) e co único azucre naturalmente presente no iogur e as uvas pasas.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 1 kg de iogur natural enteiro (8 iogures)
  2. 140 g de froitos secos
  3. 100 g de flocos de avea
  4. 50 g de uvas pasas

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/