Pomes i taronges al forn amb fruita seca

  • 0 View visita
Dificultad
Dificultad
Tiempo
Pomes i taronges al forn amb fruita seca

Descargar

kcal
282 14%
Azúcares
29g 33%
Grasas
14g 19%
Grasas saturadas
2g 11%
Sal
0,1g 1%
1 de 5 estrellas. Basado en 1 valoraciones

Modo de preparación

Buidem les pomes pel centre amb ajuda d'un buidador i n'emplenem l'interior amb la fruita seca i mitja culleradeta de postres de sucre morè. Pelem les taronges i hi escampem per sobre mitja culleradeta més de sucre i fruita seca. Col·loquem la fruita en una safata per al forn i l'esquitxem per sobre amb una mica d'aigua. Ho fem coure al forn a 200 ºC durant 30 minuts. Generalment cal treure la taronja una mica abans que la poma. Presentem la fruita al plat amb la fruita seca i el caramel que s'hagi format en coure-la al forn per sobre.
Una manera de prendre fruita calenta, que potser ve més de gust en els mesos d'hivern. Cal recordar, però, que es recomana prendre-la crua, igual que hortalisses, almenys un cop al dia, ja que algunes vitamines es destrueixen fàcilment amb la calor, com és el cas de la vitamina C o l'àcid fòlic. Com que porta fruita seca, té més propietats beneficioses com ara proteïnes, greixos saludables, més fibra i multitud de vitamines i minerals, que se sumen a les que aporten les pomes i les taronges. Una molt bona opció per a qualsevol moment del dia.  

Ingredientes (4 personas)

  1. 4 pomes
  2. 2 taronges
  3. 15 g de sucre morè
  4. 100 g de fruita seca

Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/