Pomes i taronges al forn amb fruita seca
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad
- Tiempo

- kcal
- 282 14%
- Azúcares
- 29g 33%
- Grasas
- 14g 19%
- Grasas saturadas
- 2g 11%
- Sal
- 0,1g 1%
Modo de preparación
Buidem les pomes pel centre amb ajuda d'un buidador i n'emplenem l'interior amb la fruita seca i mitja culleradeta de postres de sucre morè.
Pelem les taronges i hi escampem per sobre mitja culleradeta més de sucre i fruita seca.
Col·loquem la fruita en una safata per al forn i l'esquitxem per sobre amb una mica d'aigua. Ho fem coure al forn a 200 ºC durant 30 minuts.
Generalment cal treure la taronja una mica abans que la poma.
Presentem la fruita al plat amb la fruita seca i el caramel que s'hagi format en coure-la al forn per sobre.
Una manera de prendre fruita calenta, que potser ve més de gust en els mesos d'hivern. Cal recordar, però, que es recomana prendre-la crua, igual que hortalisses, almenys un cop al dia, ja que algunes vitamines es destrueixen fàcilment amb la calor, com és el cas de la vitamina C o l'àcid fòlic. Com que porta fruita seca, té més propietats beneficioses com ara proteïnes, greixos saludables, més fibra i multitud de vitamines i minerals, que se sumen a les que aporten les pomes i les taronges. Una molt bona opció per a qualsevol moment del dia.
Ingredientes (4 personas)
- 4 pomes
- 2 taronges
- 15 g de sucre morè
- 100 g de fruita seca
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
