San Francisco koktela
- Postrea
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad para principiantes
- Tiempo
- 30 minutu baino gutxiago

- kcal
- 165 8%
- Azúcares
- 35g 38%
Modo de preparación
Koktel-ontzia izotzez beteko dugu (pixka bat xeha edo zati daitezke), eta osagaiak botako ditugu. Dena batera sartzen ez bazaizkigu, kopuru txikiagotan botako ditugu, proportzioak mantenduz, edota pitxer batean prestatuko dugu edaria. Ondo astinduko dugu, osagai guztiak behar bezala uztartzeko, eta oso hotz zerbitzatuko dugu, fruta-zatitxoekin apainduta: laranja, limoia eta/edo anana.
Koktel koloretsua eta gozoa da, eta, gainera, alkoholik ez duenez, publiko ia guztietarako egokia da. Fruta-zuku naturalarekin prestatzen badugu, propietate osasungarri gehiagori probetxu atera ahal izango diogu, antioxidatzaileak, kasu. Kontuan izan behar dugu fruta zukutuarekin egiten dela (irabiatuarekin beharrean). Ondorioz, zuntzaren eta mineralen zati handi bat galduko dugu, baina azukre gehiago izango du eta azukre horrek azukre aske gisa jardungo du. Hortaz, noizean behin hartu beharreko edari bat da, eta, hain zuzen ere, ospakizunetarako gomendatzen dugu soilik, alkoholik ez edatearen helburu osasungarrirako.
Ingredientes (4 personas)
- 500 ml laranja-zuku
- 100 ml limoi-zuku
- 200 ml anana-zuku
- 100 ml granadina
- 100 ml mertxika-zuku
- Izotz ugari
Receta online en: eroski.es/productos-locales/recetas/tortilla-bacalao-al-estilo-sidreria/
