Sorbet de xirimoia
- 0 View visita
- Dificultad
- Dificultad baja
- Tiempo
- Més de 2 hores

- kcal
- 103 5%
- Azúcares
- 23g 26%
Modo de preparación
Retirem la pela i les llavors de la xirimoia i en triturem la polpa fins que quedi un puré.
Barregem el sucre amb l'aigua en un cassó i ho coem durant cinc minuts fins que es formi un almívar lleuger.
Retirem l'almívar del foc, hi afegim el suc de llimona, el suc de taronja i deixem que la barreja es refredi.
Barregem l'almívar amb el puré de xirimoia. Triturem el conjunt fins que quedi una crema homogènia, aboquem aquesta crema en un recipient ample perquè es congeli com més aviat millor i deixem que reposi al congelador.
Remenem la barreja amb l'ajuda d'una forquilla o cullera cada 30 minuts durant dues hores i després deixem que es congeli, però com a granissat o sorbet (no congelat uniforme).
Ho servim congelat i acompanyat d'unes fulles de menta.
Aquesta mena de postres ofereixen una possibilitat diferent de prendre la fruita. El resultat són unes postres dolces, més naturals com menys sucre s'hi afegeixi per endolcir; fins i tot es pot provar el bon gust sense afegir-hi gens de sucre. Pel fet de servir-se fred, resulta refrescant i pot servir com a refrigeri nutritiu i deliciós a mig matí o a mitja tarda. En l'aspecte nutricional, a més del plus d'energia provinent dels sucres de la fruita, també proporciona algunes vitamines, sals minerals i fibra.
Ingredientes (4 personas)
- 600 g de xirimoia
- 100 ml d'aigua
- 20 g de sucre
- 40 ml de suc de llimona
- 20 ml de suc de taronja
sReceta online en:
